Beauty By Home

Schoonheidssalon Beautybyhome

    Fruitlaan 28, 1689HJ Zwaag

Dit zeggen onze bezoekers over ons. Lees meer of laat zelf ook een recensie achter. Dank je wel!

Schoonheidssalon Beautybyhome
Schoonheidssalon Beautybyhome
63 Google recensies
Annemarie Dekker
Annemarie Dekker
2024-03-15
Heel blij mee. Gebruik nooit makeup maar op deze wijze heb ik weken mooie wimpers. Ilona is gezellig en proffesioneel.
Kimberley De meij
Kimberley De meij
2024-03-14
Ik ben super fijn geholpen. Ik raad het iedereen aan om hier langs te gaan. Je voelt je herboren als je klaar bent. Alles is mega zen. De producten zijn heel fijn voor de verzorging van de huid. En je merkt dat het echt met passie en liefde allemaal word gedaan.
Rob Roest
Rob Roest
2024-02-28
Zeker ook voor heren aan te raden. Nu voor 2 keer voor behandeling geweest en resultaat is Top !! Goede, gezellige en professionele schoonheidsspecialiste met passie voor haar werk.Met leuke acties zo nu en dan !!
Kelly
Kelly
2024-02-21
Via actie van de dag een wimperlift geboekt. Echt super blij met het resultaat! Prachtige lange wimpers. Voelde mij op mijn gemak , er wordt heel professioneel gewerkt!
Jessica Oussoren
Jessica Oussoren
2024-02-21
Fijne salon, legt alles uit wat ze gaat doen tijdens de behandeling. Wimperlifting is echt een aanrader.
Shahiena
Shahiena
2024-02-02
Een echte aanrader! Ik ben hier nu meerdere malen geweest voor een wimperlift. Ilona neemt de tijd om je wensen te bespreken, en informeert goed wat ze aan het doen is en of je dit als prettig ervaart. Verder heeft ze een hele nette en ruime salon, die goed bereikbaar is!
Diana van Wegen
Diana van Wegen
2023-11-18
Via positieve ervaring van familielid bij Ilona terecht gekomen omdat ik iemand zocht voor een behandeling van mijn zwangerschapsacné. Na 3 behandelingen (in 4 weken) is de acné zo goed als weg! Een veel rustigere huid, wat een verschil in zo’n korte tijd. Wat ik ook fijn vind is dat Ilona je geen producten ‘aansmeert’ en aan je opdringt, wat ik vaak vervelend vond bij andere salons. Ook een ontspanningsmassage bij Ilona gehad, een uur heerlijk relaxen! Zeer tevreden over deze salon!!
Lizet Van Der Hoeven
Lizet Van Der Hoeven
2023-09-30
Super fijne salon. Echt een heerlijk moment voor mezelf. Ilona legt alles goed uit en laat je echt ontspannen.
Jopie Jansen van Doesburg
Jopie Jansen van Doesburg
2023-09-13
Echt een aanrader. Fijne ontvangst. Ilona heeft mijn nagels weer terug gebracht naar mijn eigen nagels. Met een paar tips erbij wachten op de volgende behandeling die ik zeker weten ga nemen. Super blij mee met het resultaat.